Praktijkondersteuner chronische zorg (POH-S) – Huisartsenpraktijk Voorpoort – Vollenhove

Welkom op de site van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Voorpoort welke is gelegen in het oude Zuiderzeestadje Vollenhove.

Op onze website vindt u allerlei informatie over de huisartsenpraktijk, apotheek, openingstijden, waarneming in avond- en weekend en nog vele andere informatie.

U kunt, via onderstaande link, direct uw herhaalmedicatie online aanvragen.

Huisartsenpraktijk Voorpoort
Voorpoort 16a 8325 CM Vollenhove

Praktijkondersteuner chronische zorg (POH-S)

Lianne Brouwer is binnen onze praktijk werkzaam als praktijkondersteuner voor chronische zorg. Zij is, als verpleegkundige, speciaal opgeleid voor het ondersteunen van de huisarts bij de behandeling van patiƫnten met diabetes mellitus, astma/COPD, hart- en vaatziekten en ouderenzorg.

Lianne voert o.a. ook longfuncties en doppler-onderzoek uit. Tevens kunt u bij Lianne terecht over begeleiding en advies bij stoppen met roken.
Ze vormt samen met de huisarts een team en hebben dagelijks overleg met elkaar. De praktijkondersteuner heeft een beroepsgeheim en gaat dus vertrouwelijk met uw informatie om.

Via de assistente kunt u een afspraak maken voor het spreekuur van de praktijkondersteuner. Indien nodig komt Lianne bij u aan huis.

Lianne is op maandag, woensdag en donderdag werkzaam in de praktijk.